En marknadsplats där du lär känna dina kunder

Vi hjälper återförsäljare att lära känna sina kunder på djupet genom insikter och data om deras behov i realtid. Vi hjälper er att skapa både en hållbar och lönsam verksamhet.
Förenkla dina beställningar nu!

Varför använda vår plattform?

Personliga kundavtal
Ha personliga kundavtal med era kunder. Sätt unika priser och se till att skapa lojala kunder.
Skapa kampanjer
Skapa personliga och unika kampanjer riktade till era olika kundgrupper. Se till att era kunder tar del av era erbjudanden i realtid.
Matcha matsvinnet
Minska ert matsvinn genom riktade kampanjer till de kunder som är mest troliga köpare.

Tillsammans hjälper vi världen!

Vårt mål är att hjälpa Sverige och världen ska klara av klimatmålen i Agenda 2030. Tillsammans med våra kunder har vi lyckats med följande:
180 kg
Räddad mat
350 kg
Reducerat CO2
342 kg
Reducerat Greenhouse gas
128
Antal matsvinnskampanjer

Funktioner

Marknadsplats
Skapa produktkataloger över dina produkter och börja sälj till nya och befintliga kunder. Gör dina produkter tillgängliga för alla och välj själv hur transparenta ni vill vara med era priser.
Kampanjer
Skapa tidsbegränsade kampanjer på de produkter som ni har extra god marginal på. Eller skapa kampanjer för att minska ert matsvinn. Med vårt system kan ni enkelt nå ut med riktade kampanjer till de kunder som är mest troliga köpare i realtid.
Följ dina beställningar
Följ dina beställningar i realtid och få uppdaterad status på leveransen. Med vårt system får du all kommunikation kring en beställning samlat på ett och samma ställe.

Partners

Anmälningsblankett